Boodschappen uit de toekomst t.b.v. de menselijke evolutie!
 

De Sasquatch Bood­schap aan de Mens­heid

22 oktober 2020, bijgewerkt 13 maart 2022
leestijd: 4-5 minuten

Morpho helena De Sasquatch heb­ben een zeer be­lang­rij­ke bood­schap aan de mens­heid me­de te de­len, wel­ke door Sasquatch Ouder­ling Kamooh wordt door­ge­ge­ven aan SunBôw, die deze in­for­ma­tie op schrift is gaan zet­ten. Er staan di­ver­se boe­ken ge­pland, en wij heb­ben het voor­ne­men om boek1 en boek2 te ver­ta­len naar het Neder­lands. De in­ten­tie is om van tijd tot tijd en­ke­le ver­taal­de hoofd­stuk­ken op de web­si­te te plaat­sen.
Hieronder staan de boeken vermeld waarvan de bronnen op internet te vinden zijn. Momenteel zijn niet alle boeken vertaald, maar de Amerikaanse bron wordt in elk geval wel vermeld, zodat eenieder die dit kan lezen alvast daar terecht kan.

De Sasquatch Boodschap aan de Mens­heid - Boek1
22 oktober 2020, nieuw hoofdstuk 13 maart 2022

In dit eerste boek wordt kennis gemaakt met de Sasquatch, ook wel genoemd Bigfoot of Yeti, en hoe hun relatie is tot de huidige mensheid. Zij vertellen over de geschiedenis van de afgelopen 200 miljoen jaar, de verschillende rassen die op aarde hebben geleefd voordat de huidige mens er was, en hoe de mens gevangen is in een systeem van overheersing dat hem opgelegd is door kwaadaardige buitenaardse wezens. De mens is beperkt in zijn vermogens en wordt momenteel voorbereid op een cyborg-maatschappij met totale overheersing van alle mensen.
SunBôw ontving en transcribeerde deze boodschappen van een Sasquatch Ouderling in 2015 terwijl hij in Brits Columbia, Canada, was. Het Sasquatch Volk vroeg hem om de informatie te verspreiden omdat het een boodschap aan de wereld is, voor ons allemaal, om ons deel te leveren om de Aarde en het menselijk ras te redden! De Sasquatch Ouderen willen “praten” met mensen in een krachtige besluitvormende hoedanigheid, omdat iemand alle negativiteit moet begrijpen die er gaande is en de leiding moet nemen in het scheppen van een vreedzame en milieuvriendelijke wereld voor een gezondere planeet in Geest, Ziel en Lichaam.

De Sasquatch Boodschap aan de Mens­heid - Boek2
24 oktober 2020

Dit boek is het vervolg op “De Sasquatch Boodschap aan de Mensheid - Boek1”, gepubliceerd in augustus 2016. SunBôw ontving en transcribeerde deze boodschappen eind 2016 en begin 2017 van Sasquatch- en Sterrenoudsten nadat hij de eerste 50 hoofdstukken van zijn gesprekken met Ouderling Kamooh had gepubliceerd. Het Sasquatch Volk vroeg om deze informatie te delen omdat het een boodschap aan de wereld is voor iedereen om ons deel te leveren om de Aarde en het menselijk ras te redden. De boodschappen ontvangen van spirituele Ouderen en getranscribeerd door SunBôw, bieden hulp en begeleiding aan de Mensheid voor diegenen die zich op het pad van spiritueel begrip bevinden, die ervoor kiezen om te evolueren naar een groter gebruik van ons Menselijk potentieel en het ontsluiten van 90% van onze hersenen en 96% van ons DNA dat slapend is gebleven, die de sleutels tot hogere intelligentie en interdimensionale psychische vermogens in zich dragen. Dit boek is niet bedoeld voor hen die objectief bewijs zoeken voor het bestaan van een wezen zoals Sasquatch. Deze boodschap is gericht aan ruimdenkende spirituele zoekers die op zoek zijn naar begrip van de interdimensionale essentie van het bestaan, zoals ervaren door spiritueel hoog geëvolueerde wezens.

bron: http://degrotedwaling.com/sasquatch-boodschap-aan-de-mensheid.html